Klik hier om naar de pagina van Valeo Kliniek te gaan


Gratis screening

Saraja Slaapcursus

Snel naar

Saraja Slaapcursus

Saraja slaapcursusHet kan zijn dat niet (alleen) slaapapneu de oorzaak is voor uw slaapklachten, vermoeidheid en verminderd functioneren overdag. In dat geval kan het wenselijk zijn om te onderzoeken of de oplossing (ook) te vinden is in het verbeteren van uw slaapgedrag.

 

Het Apneucentrum Nederland werkt hiervoor samen met het Landelijk Netwerk Saraja Slaapcursus. Zij bieden slaapcoaching aan voor mensen die leiden aan chronische slapeloosheid, oftewel insomnie. De methodiek die zij hanteren is gebaseerd op de cognitieve gedragstherapie voor insomnie, afgekort CGT-I, een wetenschappelijk bewezen effectieve methode bij de behandeling van slapeloosheid.

 

In het kort houdt deze methode in dat u leert te begrijpen hoe slapen werkt en krijgt u technieken aangeleerd waardoor u zelf in staat wordt gesteld om uw slaapgedrag te verbeteren. U ontdekt welke gewoonten een negatief effect hebben op uw slaap. U onderzoekt de gedachten die belemmerend kunnen werken. En u leert zich zodanig lichamelijk en geestelijk te ontspannen dat u de optimale situatie creëert voor een goede nachtrust.

 

Om te bepalen wat mogelijke oorzaken zijn van uw slaapproblemen kent Saraja Slaapcursus het Online Slaapconsult. Dit slaapconsult bestaat uit een Slaap en Vitaliteit Test die u online maakt. Op basis van de testgegevens ontvangt u per email een rapport met een persoonlijk slaapadvies. Dit rapport wordt aansluitend telefonisch met u nabesproken. Na het slaapconsult weet u welke stappen u kunt zetten om uw slaap te verbeteren en bepaalt u zelf wat u wilt gaan ondernemen om dit te realiseren. 

Korting via ApneuCentrum

Via Apneucentrum Nederland krijgt u 10% korting op het Online Slaapconsult en betaalt u geen €49,90 maar slechts €44,90. Vermeld bij het aanmelden eenvoudig de kortingscode 'Apneucentrum Nederland' en de korting wordt automatisch verwerkt.

Vergoeding door elke zorgverzekeraar.

Vragen? Stel ze via WhatsApp

Deze site gebruikt cookies

Accepteren